Trupa de rock instrumental, progressive şi jazz The Aristocrats concertează luni, 7 decembrie, la Arenele Romane din Bucureşti, în cadrul turneului de promovare a celui mai recent album, “Tres Caballeros”, lansat în iulie.

the aristocrats - tres cabaleros
sursă foto Facebook The Aristocrats

Iniţial, concertul fusese programat la The SilverChurch Club, însă a fost mutat din cauza lucrărilor de renovare ce se execută acolo.

Astfel, spectatorii se vor putea delecta cu un show live de înaltă calitate în spatiul generos şi sigur oferit de cortul încălzit de la Arenele Romane.

Biletele care vor fi cumpărate până în ziua evenimentului costă 85 de lei iar cele din ziua concertului, 99 de lei/persoană.

Accesul publicului va fi posibil de la ora 19.00, iar în deschidere vor cânta trupele The WristBand (19.30), Quantic (ora 20.15) şi ALT F4 (ora 21.oo), informează organizatorii, Phoenix Entertainment.

Show-ul supergrupului The Aristocrats este programat să înceapă la ora 21.35.

Organizatorii nu recomandă prezenţa copiilor la astfel de show-uri, din cauza sunetului extrem de puternic, însă, dacă părinţii aleg să vină alături de cei mici, aceştia vor avea acces în zona de concert doar în baza unui bilet valid. Copiii cu vârste mai mici de 5 ani beneficiază de gratuitate.

Supergrupul The Aristocrats este format din chitaristul Guthrie Govan, basistul Bryan Beller şi toboşarul Marco Minnemann.

Bryan Beller este cunoscut pentru contribuţia sa în activitatea unor artişti ca Dethklok, Mike Keneally, Steve Vai, James LaBrie şi Joe Satriani. Ca artist solo, basistul a lansat trei albume din 2008 până în 2011, iar apoi a început colaborarea cu The Aristocrats. Este editor pentru revista Bass Player, precum şi pentru Real World.

Marco Minnemann este cunoscut ca un inovator în lumea toboşarilor, dezvoltând o tehnică numita “interdependenţă” pe care a conceptualizat-o într-o carte dedicată. În 2011, Minnemann a fost finalist în seria de audiţii pentru postul de toboşar al formaţiei Dream Theater. În prezent, bateristul face parte din trupa lui Steven Wilson şi cântă împreună cu Joe Satriani, pe lângă activitatea pe care o desfăşoară în The Aristocrats.

author avatar
Adrian Nicolae
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version