Reprezentaţii Vodafone România anunţă că începând de luni, 8 februarie, abonaţii acestei firme au acces la “cea mai mare zonă de internet gratuit din Europa”.

IFA2010_Vodafone_1_LO16937_1700x1000

Concret, cei care au abonament Vodafone şi merg cu metroul prin Bucureşti, vor putea accesa gratuit, timp de o lună şi jumătate, reţeaua 4G a companiei.

Astfel, cei care au abonament Vodafone “vor putea naviga, urmări filme sau asculta muzică, prin intermediul HBO GO sau Zonga, dar vor avea şi acces la zeci de cărţi, în format digital, cu ajutorul Bibliotecii Virtuale, un proiect derulat în parteneriat cu editura Humanitas”.

Internetul de la metrou va fi gratuit până la 31 martie pentru toţi utilizatorii Vodafone, fie abonaţi sau clienţi ai cartelei pre-pay, fie ai serviciilor de business.

De asemenea, cei de la Vodafone susţin că, în perioada 13-14 februarie, internetul gratis va fi disponibil şi pentru utilizatorii de telefonie mobilă din alte reţele, practic ca un cadou de Ziua Îndrăgostiţilor. În plus, cei din alte reţele pot obţine gratuit o cartelă SIM din orice magazin Vodafone, în perioada 8-14 februarie.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version