Magistrații de la Judecătoria Galați l-au condamnat joi la 5 ani de închisoare pe Ivanciu Corcioveiu, un tânăr de 23 de ani din comuna gălățeană Foltești.

Decizia nu este una definitivă. Ivanciu Corcioveiu a produs, în septembrie anul trecut, un grav accident de circulație în urma căruia au murit doi copii din aceeași localitate.

Ivanciu Corcioveiu a produs accidentul respectiv pe fondul vitezei excesive. Ulterior, bărbatul a dispărut de la locul accidentului și s-a refugiat în Italia, dar a fost prins și repatriat.

Anchetatorii au descoperit că Ivanciu Corcioveiu nici nu avea permis de conducere în momentul în care a produs accidentul de circulație din septembrie anul trecut.

A fost găsit vinovat de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere pe drumuri publice a unui autovehicul fără a avea un permis de conducere.

Magistrații au decis contopirea pedepselor și i-au acordat o pedeapsă de 5 ani de închisoare. În plus, bărbatul are de achitat, împreună cu Biroul Asiguratorilor Auto din România, daune de peste un milion de euro către rudele celor doi copii care și-au pierdut viața.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version