Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Inspecția Judiciară o verifică pe judecătoarea care l-a citat în sală pe studentul omorât cu mașina de Vlad Pascu drogat, la 2 Mai / 

Breaking News:

ANI trebuie să verifice averea şefului DNA, Marius Voineag; solicitare depusă de parlamentarul Ungureanu

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) va trebui să verifice averea procurorului-şef al DNA, Marius Voineag, la solicitarea deputatului USR Emanuel Ungureanu, care a depus, luni, o solicitare în acest sens, după interviul în care Voineag a apărut cu un ceas de lux la mână, despre care a spus că l-a costat 17.000 de lei (3.000 de euro). 


În ultima declaraţie de avere, Marius Voineag a menţionat o casă, două apartamente, două terenuri, două maşini, bijuterii de 6.000 de euro, 500.000 lei (100.000 de euro) dintr-un antecontract de vânzare-cumpărare a unui imobil în Voluntari şi 502.500 lei (peste 100.000 de euro), bani primiţi în urma organizării unei petreceri de botez. 

Download (PDF, 865KB)

Iată declarațiile lui Emanuel Ungureanu, în faţa sediului ANI:

„Am venit la ANI pentru a depune o sesizare în privinţa averii procurorului-şef al DNA, Marius Voineag. Domnul Voineag a declarat înt-un interviu că deţine un ceas în valoare de aproximativ 3.000 de euro pe care nu l-am regăsit în declaraţia de avere. Probabil este în zona de bijuterii, este neclar. La fel de neclar este sau cea mai gravă suspiciune în ceea ce îl priveşte pe domnul Voineag se ridică în zona de petrecere botez. Domnul Voineag spunea că se va ocupa în fruntea DNA de peştii mari. Mie mi se pare că el este un peşte mare, care face o nuntă sau face o petrecere de botez ca pe o nuntă. Nu ştim care au fost darurile, nu ştim care sunt persoanele care au venit la această petrecere, nu ştim cât a costat masa şi dansul cum se spune. În declaraţia de avere, pe lângă multe terenuri, apartamente, este un bugetar de lux domnul Voineag, şeful DNA declară o petrecere de botez, repet, ca o nuntă, undeva la 500.000 leit .

Dl Voineag a „trântit” un dosar care îi viza pe doi generali SRI, în legătură cu achiziţii în pandemie şi se întreabă dacă la acea petrecere de botez au fost şi nişte generali SRI.

Trebuie să vedem cine au fost invitaţii la această petrecere, cine a dat darul şi dacă acele daruri n-au fost un fel de taxă de protecţie. Aşa cum domnul Voineag crede în dosarul vaccinurilor şi eu cred că, în această declaraţie de avere, ANI poate găsi lucruri foarte interesante, care trebuie oricum verificate foarte atent, pentru că domnul Voineag trebuie să fie un exemplu de integritate, un exemplu de moralitate. Deocamdată, din declaraţiile lui, nu este foarte clar care este sursa unor sume de de bani”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv