Marian Moise, unul dintre cei doi artificieri ai companiei Golden Ideas prezenţi în Club Colectiv în momentul producerii tragediei care a curmat 64 de vieţi, este audiat la Parchetul General.

sursa foto romaniatv.net
sursa foto romaniatv.net

Marian Moise este acuzat, alături de Viorel Zaharia, celălalt artificier Golden Ideas din Colectiv, de comiterea mai multor infracţiuni, respectiv că au instalat efectele pirotehnice fără a respecta măsurile de siguranţă şi că au dat dovadă de gravă neglijenţă neluând toate măsurile de prevenire a unui incendiu.

Marian Moise a fost grav rănit în incendiul din Club Colectiv şi s-a recuperat cu greu într-o clinică din Belgia. De altfel, bărbatul a ajuns miercuri la Parchetul General cu braţele bandajate.

Procurorii de la Parchetul General consideră că “suspectul Moise Marian şi inculpatul Zaharia Viorel trebuiau şi puteau să prevadă că efectele pirotehnice au fost amplasate în condiţii improprii şi riscante, fără luarea măsurilor de siguranţă adecvate, aspect care intra în atribuţiile lor de pirotehnişti”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version