Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Cherecheș a fost capturat de polițiștii din Germania, la Augsburg / El se află în arest și urmează să fie extrădat / ACTUALITATE: Iohannis pleacă în Dubai de Ziua Națională a României; a devansat recepția de la Cotroceni / POLITICĂ: Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor / POLITICĂ: Senatul a votat ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu, la solicitarea DNA în dosarul vaccinurilor / 

Breaking News:

Averea „primarului diamantelor” este legală, a decis ANI. Deputatul autosuspendat din PSD Daniel Tudorache (fostul edil al Sectorului 1) este judecat pentru corupție

Deputatul autosuspendat din PSD Daniel Tudorache, fost primar al Sectorului 1 judecat în „dosarul diamantelor” și anchetat de DNA pentru un prejudiciu uriaș în stabilirea tarifelor pentru firma de salubrizare Romprest, a scăpat de dosarul deschis de Agenția Națională de Integritate (ANI), pentru averea sa nejustificată.

Daniel Tudorache

ANI a anunţat, luni, că „s-a dispus clasarea acestui caz”. „În urma finalizării evaluării efectuate în lucrarea privind pe Tudorache Daniel, primarul Sectorului 1 Bucureşti, nu au fost identificate diferenţe semnificative în sensul prevederilor art, 18 din Legea nr. 176/2010″, se arată în raportul de evaluare al ANI la concluzii.

Intermediarul mitei pentru fostul primar Daniel Tudorache în dosarul „diamantelor”, 9 ani închisoare

Tudorache a fost trimis în judecată în „dosarul diamantelor”, în 2 martie 2022, pentru trafic de influență și spălare a banilor: ar fi deschis conturi pe numele fostei soții și al menajerei sale, cumpărând imobile în valoare de 305.000 euro și 470.000 lei, precum și bijuterii, inclusiv diamante de aproximativ două milioane de euro.

Fostul primar PSD Daniel Tudorache, urmărit penal într-un nou dosar, cu prejudiciu uriaș: Stabilirea tarifelor Romprest

Din 21 iulie 2022, Tudorache este urmărit penal alături de patru foști subalterni – directori din primărie -, într-un nou dosar de corupție: pentru abuz în serviciu, privind stabilirea tarifelor pentru firma de salubrizare Romprest.

Procurorii au constatat un prejudiciu uriaș, de 944 de milioane de lei.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv