Procurorii DNA l-ar fi plasat sub control judiciar pe fostul consilier al Elenei Udrea de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, Gheorghe Nastasia, pentru infracțiunea de luare de mită în timpul campaniei electorale pentru prezidențialele din 2009.

sursă foto: romaniacurata.ro
sursă foto romaniacurataro

“Se fac cercetări în legătura cu infracțiuni de luare de mită și este vorba de denunțul formulat de o persoană că, în perioada 2009, atunci când a fost campania electorală, ar fi contribuit cu sume de bani pentru campania prezidențială. (…) Este vorba despre un denunțător care avea mai multe contracte cu Ministerul Turismului în acea perioada. (…) Clientul meu are calitate de suspect, acuzat de luare de mită. Este cercetat sub control judiciar”, a afirmat, la sediul DNA, Vasile Pleșa, avocatul lui Gheorghe Nastasia.

Potrivit unor surse judiciare, în acest dosar ar fi vizată și fiica președintelui Traian Băsescu, Ioana, care a fost audiată astăzi la DNA timp de mai bine de 4 ore.

Valoarea sponsorizărilor din campania electorală s-ar ridica la câteva sute de mii de euro, mai susțin sursele citate de Agerpres.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version