Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

BEC: Nicușor Dan a câștigat fotoliul de primar general al Capitalei cu 42,75% – rezultate parțiale (94,4%) / Gabriela Firea a obținut numai 38% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 11% / 

Breaking News:
 

Bancomat din Galați, aruncat în aer la fel ca alte 6 jafuri comise în acest an

Un bancomat a fost aruncat în aer, în noaptea de luni spre marți, în localitatea Tuluceşti din județul Galați.

Hoții au utilizat aceeași metodă ca în cazul celorlalte 6 jafuri comise în acest an în România: „pizza slide”, adică introducerea materialului exploziv prin fanta pentru bani a bancomatului. Astfel, hoțul are timp să se îndepărteze înainte de explozie.

foto: Arhivă

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, marţi, în jurul orei 4.00, Poliția a fost sesizată prin 112 că în comuna Tuluceşti bancomatul din incinta unei societăţi comerciale are urme de distrugere, scrie Agerpres.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că persoane necunoscute ar fi forţat mecanic fanta de eliberare a bancnotelor de la acest bancomat.
 
În urma deflagraţiei, partea din spate a bancomatului a fost distrusă, iar din interior a fost sustrasă o sumă de bani.
 
În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru furt calificat, cercetările având loc sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.
 
Săptămâna trecută, au fost jefuite, tot prin detonare, două bancomate de la parterul unui bloc din Voluntari. Autorii atacului aveau fețele acoperite cu măști chirurgicale și erau îmbrăcați în pelerine verzi când au comis atacul. 
 
Comisarul șef adjunct al Direcției de Investigatii Criminale Cristian Gheorghe spunea atunci că de la începutul anului au avut loc șase astfel de jafuri la bancomate.
2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv