Poliţiştii de la Poliţia Capitalei au obţinut reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 35 de ani din Bucureşti.

Acesta este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni cu tentă sexuală, respectiv că ar fi încercat să violeze trei femei într-un interval de circa 24 de ore.

Iniţial, bărbatul a fost reţinut în urma unei plângeri depuse de o tânără de 19 ani din Sectorul 5. Aceasta le-a transmis poliţiştilor de la Secţia 17 că bărbatul a intrat peste ea în scara blocului, a încercat să-i rupă rochia, a urmărit-o până la apartament şi chiar a încercat să intre peste ea în casă.

Fata a reuşit să scape cu ajutorul sorei sale care se afla deja în interiorul apartamentului.

Ulterior, poliţiştii de la Secţia 7 s-au sesizat şi au legat alte două incidente de suspect. O femeie de 32 de ani, din Sectorul 2, îl acuză pe bărbat că a atins-o în zona intimă în timp ce se plimba pe stradă.

De asemenea, o femeie susţine că bărbatul respectiv s-a dezbrăcat în faţa uşii sale şi a încercat să intre peste ea în apartament.

Oficial, suspectul este acuzat de comiterea infracţiunilor de tentativă de viol, agresiune sexuală şi violare de domiciliu. Însă poliţiştii au solicitat şi o verificare psihiatrică pentru a stabili dacă bărbatul de 35 de ani are probleme psihice. 

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version