Magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 au decis, miercuri seara, ca fostul deputat Cristian Boureanu să fie cercetat penal sub control judiciar.

Decizia vine după ce oamenii lui Boureanu au contestat prelungirea mandatului de arest preventiv. Oamenii lui Boureanu susțin că nu mai există motiv ca acesta să rămână în arest preventiv în condițiile în care fostul deputat a fost trimis deja în judecată, fiind acuzat de comiterea a trei infracțiuni de ultraj.

Totuși, decizia de miercuri nu este una definitivă, putând fi atacată de procurori la Tribunalul București într-un interval de 48 de ore. Mai mult, decizia presupune o serie de interdicții pentru Boureanu, care nu va avea voie să ia legătura cu persoanele implicate în dosar sau cu polițistul agresat și nu va avea voie să părăsească Bucureștiul.

Vă reamintim că Boureanu a ajuns după gratii în urma unui incident produs la începutul lunii iunie. Fostul deputat ar fi fost atât de enervat de faptul că polițiștii au oprit în trafic mașina în care se afla încât a agresat unul dintre agenți prinzându-i degetele în portieră, rupându-i cămașa de pe el și lovindu-l cu genunchiul între picioare.

Polițistul a ripostat, făcându-l pe fostul deputat knock-out cu o singură lovitură de pumn, procedeu prin care a reușit să-i spargă șapte dinți.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version