Cătălin Voicu, fostul senator PSD, apare vineri în faţa magistraţilor de la Tribunalul Dâmboviţa.

sursa foto vtv.ro
sursa foto vtv.ro

Condamnat în aprilie 2013 la şapte ani de închisoare pentru luare de mită de la Costel Căşuneanu şi Marius Locic, Cătălin Voicu solicită eliberarea condiţionată.

În ajutorul său, Voicu susţine că a scris şase cărţi în trei ani şi nu s-a dat în lături de la nicio muncă. “Am muncit şi la wc-uri. Nu m-am dat în lături de la nimic. Din prima zi de puşcărie am zis că muncesc orice. În penitenciar e mai josnic decât în evul mediu. Pentru unii ar părea umilitor ce am făcut eu”, a fost mesajul prin care Cătălin Voicu a încercat să-i înduplece pe magistraţi.

Mai mult, gândindu-se că este foarte posibil că scrierea de cărţi să nu-l mai avantajeze, din cauza suspendării legii respective, Voicu a ţinut să le transmită magistraţilor că el, spre deosebire de alţii, “am scris cărţile sub atenta supraveghere a unui procuror general”.

Nu în ultimul rând, Voicu anunţă că vrea să fie eliberat condiţionat pentru a avea grijă de mama sa, grav bolnavă.

Fostul senator PSD a luat şpagă de la Căşuneanu şi Locic pentru a interveni, prin intermediul fostului judecător Florin Costiniu, la magistraţi şi poliţişti şi pentru a obţine pentru cei doi afacerişti decizii favorabile în dosarele ce îi vizau.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version