Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți anunță începerea urmării penale pe numele unui cetățean albanez acuzat de comiterea infracțiunii de dare de mită.

Totul a început după ce polițiștii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier II au oprit la un control de rutină doi cetățeni albanezi care doreau să intre în țară.

Unul dintre albanezi nu îndeplinea condițiile legale pentru a trece frontiera. În momentul în care unul dintre polițiști i-a spus că va trebui să se întoarcă din drumul său către România, cetățeanul albanez a încercat să-i ofere acestuia o șpagă în valoare de 200 de euro pentru ca polițistul să-și încalce atribuțiile de serviciu și să-i permită să treacă frontiera.

Polițistul a refuzat mita și a sesizat Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Mehedinți. În urma sesizării, a fost organizată şi desfăşurată acţiunea de prindere în flagrant, iar cetățeanul albanez a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, în vederea continuării cercetărilor pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version