Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Inspecția Judiciară o verifică pe judecătoarea care l-a citat în sală pe studentul omorât cu mașina de Vlad Pascu drogat, la 2 Mai / 

Breaking News:

Cherecheș a fost capturat de polițiștii din Germania, la Augsburg; el se află în arest și urmează să fie extrădat

Primarul fugar Cătălin Cherecheș a fost capturat de polițiștii din Germania, în gara din Augsburg. El se află în arest și urmează să fie extrădat în România, unde își va ispăși condamnarea de 5 ani de închisoare, plus un spor pentru evadare – el fugind din țară prin vama Petea, cu puțin timp înainte de a-i fi pronunțată pedeapsa.

Cherecheș, încătușat

Polițiștii s-au sesizați că o mașină gonea cu 200 de km/h pe autostradă și au urmărit-o. În vehicul se afla nimeni altul decât Cherecheș, împreună cu mătușa lui, iar acesta a fost identificat de polițiștii bavarezi și de BKA, încătușat și dus în arest.

Cherecheș a opus rezistență în momentul reținerii.

Fugarul Cherecheș a trecut „ca prin brânză” prin vama Petea, deși era dat în consemn la frontieră

Înainte de a fugi din țară, Cherecheș a scos cu valiza sute de mii de euro pe la graniță, în sume permise de lege, pe care le-a dus în Germania la rudele lui. 

Comunicatul Poliției Române:

„În seara zilei de 28 noiembrie 2023, în urma cooperării polițienești internaționale și a schimbului de date și informații, dintre Poliția Română și autoritățile din Germania, Ungaria, Austria și Italia, a fost localizat, depistat și reținut, de către polițiștii bavarezi și BKA, în Augsburg, un bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, urmărit internațional. Acesta a fost depistat de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română. Instanța competentă a emis pe numele bărbatului un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată. Mulțumim partenerilor interni și externi, pentru sprijinul acordat în prinderea acestuia. În continuare, se derulează activități procedurale specifice, pentru aducerea bărbatului în țară”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv