Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, vine în vizită oficială în România /

Breaking News:

Clotilde: „Instanţa a constatat suspendate de drept efectele raportului ANI”. PSD și PNL îi cer demisia

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a transmis, marţi, că instanţa Curții de Apel București (CAB) a constatat suspendate de drept efectele raportului de evaluare al Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) prin care a fost declarată în stare de incompatibilitate.

Ea a precizat, într-un comunicat, că în dosarul în care cere anularea raportului de evaluare al ANI, la primul termen de judecată de luni avocatul său a depus o cerere completatoare.

Potrivit lui Armand, faţă de această cerere, ANI a invocat excepţia tardivităţii, care a fost însă respinsă de completul de judecată.

În acest context, instanţa a dispus amânarea cauzei şi acordarea unui nou termen, pe 8 mai, pentru ca ANI să depună întâmpinare, a explicat primarul Sectorului 1.

„De asemenea, instanţa a constatat suspendate de drept efectele raportului de evaluare, astfel încât susţinerile suplimentare referitoare la suspendare nu mai prezentau interes în cauză. (…) Efectele actului administrativ, care a fost contestat în instanţă, sunt suspendate în acest moment”, a adăugat Clotilde Armand.

PSD și PNL îi cer la unison demisia.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv