Completul de 5 judecători, al 3-lea desemnat să pronunțe sentința definitvă în dosarul “Bombonica”, i-a pus în vedere lui Liviu Dragnea, să se prezinte la termenul din 18 martie, pentru a fi audiat, așa cum a cerut luni, prin avocat.

După 5 amânări ale judecării apelului, Dragnea nu mai poate lungi procesul.

În 21 iunie 2018, el a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman, condusă de fosta lui soție, Bombonica Dragnea.

Aceasta și-a recunoscut vinovăția și a plătit prejudiciul.

O altă inculpată din dosar, Olguța Șefu, va trebui și ea să se prezinte la termenul din 18 martie al procesului. De asemenea, magistrații au decis reaudierea a cinci martori.

“Admite, în parte, cererile de administrare de probe formulate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie, de inculpaţii Alesu Floarea, Dragnea Nicolae Liviu şi Şefu Olguţa. Încuviinţează administrarea probei testimoniale cu următorii martori: Dumitru Jenica – pentru Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie şi inculpaţii Alesu Floarea şi Şefu Olguţa; Oprescu Silvia şi Dumitrescu Mircea – pentru inculpatul Dragnea Nicolae Liviu; Neagu Valerica şi Lazăr Lucian pentru inculpata Şefu Olguţa. În baza art. 100 alin. 4 lit. b C.proc.pen. respinge celelalte cereri de administrare de probe formulate de inculpaţii Dragnea Nicolae Liviu şi Şefu Olguţa. II. Dispune citarea martorilor pentru termenul din 18.03.2019. Dispune reaudierea inculpaţilor Dragnea Nicolae Liviu şi Şefu Olguţa şi le pune în vedere să se prezinte la termenul din 18.03.2019”, este decizia instanței supreme.
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version