UPDATE: Dragnea a ajuns la Peniteciarul Rahova la ora 17.20, unde jurnaliștii l-au putut fi fotografiat în mașina Poliției.

Condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, liderul PSD, Liviu Dragnea, nu a așteptat polițiștii să îl ridice de acasă, ci a plecat cu mașina, ascuns pe bancheta din spate și cu un paravan între el și șofer, fără a putea fi fotografiat sau filmat de jurnaliști, prin geamurile fumurii.

 

Două mașini cu geamuri fumurii au ieșit, de fapt, din garajul imobilului unde locuia Dragnea, una la ora 16.25 și celalată, după un sfert de oră.

Dragnea s-a aflat în cel de-a doilea vehicul, o Dacie Duster neagră, în care se aflau și 3 polițiști – unul pe bancheta din față iar ceilalți doi, în stânga și dreapta condamnatului penal.

Nu știm dacă manevra a fost gândită de liderul PSD sau de polițiștii trimiși de pupila sa, Carmen Dan, ministrul Internelor. Cert este însă că Dragnea a avut regim preferențial, spre deosebire de alți condamnați, care sunt aduși la penitenciar cu mașini obișnuite ale Poliției.

Până la urmă, liderul PSD nu a putut evita să fie fotografiat în mașină, când a ajuns la Penienciarul Rahova. 

Șoferii care treceau cu mașinile pe lângă imobilul în care locuia Dragnea strigau, intuind pe cine așteaptă jurnaliștii: “La pușcărie! Huo!”.

La locuița sa a venit, înainte ca el să plece, avocata Flavia Teodosiu. Ea nu a vrut să vorbească cu presa, declarând doar că “Este o decizie politică”. 

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version