UPDATE 16.30 Mircea Gheorgheosu a demisionat atât de la Senat, unde era angajat consilier parlamenar al AUR, cât și de la Departamentul de comunicare al partidului, unde avea funcţia de purtător de cuvânt.
 
Mircea Gheorgheosu, consilier parlamentar și purtătorul de cuvânt al AUR, a încercat să intre la Senat având asupra lui un pliculeț cu cannabis, dar a fost oprit la filtrul SPP, care a anunțat Poliția.
 
 
UPDATE: Liderul AUR, George Simion, a reacționat ironic. „Cu siguranță, domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastră pentru prim-ministru”, a spus el, contactat de HotNews.ro.
 
Mircea Gheorgheosu a demisionat atât de la Senat, unde era angajat consilier parlamenar al AUR, cât și de la Departamentul de comunicare al partidului, unde avea funcţia de purtător de cuvânt:
 
„Dincolo de legea şi libertatea fiecărui om, în România există o lege şi ea trebuie respectată. Faptele de care sunt suspectat le judecă legea românească, oamenii din jur şi, mai presus de toate, Dumnezeu. Dar pentru faptele mele, ca om şi cetăţean, răspund numai eu”.

Poliţia Capitalei a anunţat, vineri că a fost solicitată de SPP să se prezinte la unul dintre punctele de acces ale clădirii Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat care avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni.

„În data de 26 august 2021, polițiști din cadrul Secției 17 au fost solicitați de SPP să se prezinte la unul din punctele de acces în clădirea Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat care avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni. Lucrarea întocmită a fost transmisă unității competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate București, la acest moment fiind în instrumentarea DIICOT – Structura Centrală, a transmis Poliția Capitalei”, a transmis, vineri, Poliția Capitalei.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version