Internat de aproximativ două luni la un spital privat din Bucureşti, afaceristul Dan Adamescu se află într-o stare foarte gravă, conform apropiaţilor acestuia.

 

Dan adamescu cu dna (3)

Adamescu ar fi intubat, la terapie intensivă, după ce a făcut septicemie din cauza unui virus extrem de puternic ce nu răspunde la tratamentul cu antibiotic.

Adriana Constantinescu, nora lui Dan Adamescu, a precizat, pentru România TV, că “o lună au stat medicii în pregătire, pentru că nu puteau să îl opereze din cauza nenumăratelor infecţii din organism, din cauza nenumăratelor boli, cea mai gravă fiind o boală autoimună – lupus. Vineri a intrat în septicemie. Medicii s-au zbătut, au încercat toate antibioticele, nu răspunde. Sora dânsului cere penitenciarului Rahova să fie lângă el. I se spune mereu că “nu”, că s-au epuizat cele cinci vizite lunare”.

Adamescu este, oficial, încarcerat la Penitenciarul Rahova, după ce în primăvara a fost condamnat la 4 ani şi 4 luni de închisoare pentru că a dat cu şpăgi în doi judecători ca să obţină decizii favorabile în mai multe dosare.

Apropiaţii afaceristului sunt de părere că Adamescu ar trebui eliberat condiţionat, mai ales că “a efectuat o treime din pedeapsă şi a trăit orori în închisoare, şobolani, ploşniţe, etc. A spus că vrea să moară, că nu mai suportă atâta nedreptate. Din închisoare a luat stafilococul auriu. A făcut septicemie în septembrie, iar cei de la Spitalul Floreasca l-au pus pe picioare, dar între timp probabil că a luat din nou virusul”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version