Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: PNL și UDMR își împart ministerele, după eliminarea din cărți a USR / Premierul desemnat Ciucă a obținut susținerea PSD pentru un guvern minoritar / ACTUALITATE: Toți elevii intră în vacanță două săptămâni / Masca, obligatorie peste tot / Certificat verde obligatoriu la serviciu / Carantină de noapte pentru nevaccinați / 

Breaking News:

DEMASCARE! George Simion: PNL a încercat să ne mituiască; am făcut plângere la DNA

UPDATE: George Simion a făcut publice înregistrări compromițătoare cu Cosmin Șandru, deputat PNL de Timiș, care încerca să îl mituiască pe deputatul AUR Ciprian Titi Stoica pentru a nu vota, marți, moțiunea de cenzură anti-Cîțu. (Vezi înregistrare la finalul articolului)
 
La discuție a asistat și directorul Societății de Transport Public Timișoara (STPT), Nicu Bitea, pentru ca oferta să fie convingătoare.
 
 
Liderul AUR, George Simion, a acuzat, luni, că parlamentari ai PNL au încercat să-i „mituiască” pe cei ai AUR ca să nu participe la votul de marți pentru moţiunea de cenzură anti-Cîţu.
 
 
Simion a precizat că are probe audio-video în acest sens:
 
„Cei de la PNL au încercat să ne cumpere la bucată, au încercat să ne mituiască şi am făcut un drum până la DNA. Prima chestiune pe care o avem de făcut este să anunţăm organele competente şi vreau să facem cunoscut românilor toată schema prin care Florin Cîţu şi-a pus parlamentarii să ne ofere mită: funcţii în deconcentrate pentru apropiaţi.
 
Au încercat, practic, să ne cumpere ca parlamentarii AUR să nu fie prezenţi la votarea moţiunii. Parlamentarii AUR vor fi prezenţi cu toţii la votarea moţiunii. Nu suntem de vânzare, nu trădăm şi nu doar atât, nu facem afirmaţii.
 
Vom face publice toate detaliile, nu sunt afirmaţii populiste. Parlamentari ai PNL ne invitau să vorbim personal cu Florin Cîţu. O să facem cunoscut poziţiile, o să facem cunoscut totul, pentru că nu e posibil, corupţie la înalt nivel. Să vedem ce fac procurorii. Avem înregistrări audio-video”.
 
Ulterior, liderii AUR au prezentat probele într-o conferință de presă, după ce au făcut plângerea penală la Direcția Națională anticorupție (DNA):
 

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv