Dispărut de aproape două săptămâni de la domiciliu, după ce a rămas fără imunitate parlamentară, Sebastian Ghiţă continuă să facă dezvăluiri prin intermediul unor înregistrări publicate de postul său de televiziune, România TV.

sebi ghita papusar

Luni seara a apărut a treia înregistrare cu celebrul afacerist, fost deputat implicat în cinci dosare penale, iar ţinta lui Ghiţă a continuat să fie Laura Codruţa Kovesi.

Afaceristul o acuză pe şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie, printre altele, că s-a folosit de el pentru pune mâna pe postul Realitatea TV, dar şi pentru a obţine denunţuri împotriva unui alt afacerist celebru, Sorin Ovidiu Vîntu.

Ghiţă susţine că Laura Codruţa Kovesi “m-a învăţat cum să valorific discuţiile cu Vîntu astfel încât ele să pară şantaj, ameninţare sau să se încadreze la fapte penale. Doamna Kovesi mi-a sugerat cum să vin cu denunţuri şi informaţii astfel încât dânsa să facă un dosar mare care să-i permită să preia conducerea DNA”.

Pe de altă parte, Ghiţă susţine că din momentul în care au apărut neînţelegeri între cei doi, Laura Codruţa Kovesi l-a preferat pe Elan Schwartzenberg, obiectivul ei clar fiind să preia Realitatea TV şi să facă din el postul de televiziune al sistemului.

Nu în ultimul rând, Sebastian Ghiţă o acuză pe Laura Codruţa Kovesi că a apelat, în 2011, la o firmă privată care să dea 200.000 de euro şi să asigure repatrierea, din Indonezia, a lui Nicolae Popa, fost director al FNI.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version