Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Plenul Camerei Deputaţilor decide asupra ridicării imunităţii lui Bănicioiu/

Breaking News:
 

DGPMB: 28 de percheziţii la evanioniști în construcţii din Capitală și 5 județe

Poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 5 din cadrul Poliţiei Capitalei pun în aplicare, marți dimineață, 28 de mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Giurgiu, Buzău, Dâmboviţa şi Ialomiţa, într-un dosar deschis de Parchetul de pe lângă  Tribunalul Bucureşti pentru  evaziune fiscală şi spălare a banilor.

foto Arhiva: Jean-Mihai Pîlșu

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB), din cercetări a reieşit că, în cursul anului 2016, administratorii unor firme ce activează, în principal, în domeniul construcţiilor şi materialelor de construcţie, ar fi înregistrat în contabilitate achiziţii de bunuri şi servicii în valoare de aproximativ 4.100.000 lei de la firme cu comportament de tip “fantomă”.

Totodată, persoanele bănuite ar fi transferat suma de aproximativ 4.500.000 lei din contul firmelor „fantomă” în contul unor firme din Turcia.

„Prejudiciul estimat este de aproximativ 1.200.000 lei, reprezentând TVA şi impozit pe profit, iar suma supusă procesului de spălare a banilor este de aproximativ 4.500.000 lei”, se arată în comunicat.

219 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv