Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ACTUALITATE: Terasele și plajele s-au deschis, dar cu reguli noi / BUSENESS: Noi măsuri de sprijin pentru angajați și angajatori / 

Breaking News:
 

Directorul Havriș din Nuclearelectrica, trimis în judecată de DNA

Constantin Havriș, directorul Direcției Dezvoltare Investiții din Nuclearelectrica, a fost trimis în judecată, miercuri, de procurorii DNA, pentru că, în calitate de membru al comisiei de examinare pentru angajare, i-a trimis unui candidat întrebările şi răspunsurile pentru proba scrisă.

Havriș este acuzat de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații care nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații și fals în înscrisuri sub semnătură privată.
 
Potrivit anchetatorilor, în august 2018, Havriș a transmis unei persoane, prin email, subiectele care ar fi urmat să fie date la proba scrisă (cinci întrebări și răspunsurile aferente) pentru ocuparea unui post de economist la Departamentul Implementare Proiect U3-U4 CNE Cernavodă – Direcția Dezvoltare Investiții al Societății Naționale Nuclearelectrica S.A. Urmare a acestui demers, la examinarea scrisă beneficiarul subiectelor a obținut o notă care i-a permis promovarea concursului și implicit angajarea în funcția de economist.
 
Ulterior, Constantin Havriș a completat în fals procesul-verbal de examinare a candidaților, atât pentru proba scrisă, cât și pentru cea interviului, în condițiile în care la aceasta din urmă nu a fost prezent, fiind plecat în concediu, mai spun procurorii DNA. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului București.
31 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv