Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Cherecheș a fost capturat de polițiștii din Germania, la Augsburg / El se află în arest și urmează să fie extrădat / ACTUALITATE: Iohannis pleacă în Dubai de Ziua Națională a României; a devansat recepția de la Cotroceni / POLITICĂ: Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor / POLITICĂ: Senatul a votat ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu, la solicitarea DNA în dosarul vaccinurilor / 

Breaking News:

Doi dintre ucigașii lui Kreiner, prinşi în Scoţia şi Irlanda de Nord; al treilea încă este căutat

Doi dintre bărbații care l-au bătut pe omul de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu, care a murit ulterior la spital, au fost prinşi în Marea Britanie, după ce anchetatorii au cerut judecătorilor să devanseze ședința pentru emitere a mandatelor de arestare, programată inițial pentru 22 noiembrie.

„În urma cooperării poliţieneşti internaţionale, dintre autorităţile române şi cele din Ungaria, Franţa, Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, precum şi Republica Irlanda, Poliţia Română a localizat doi bărbaţi, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiţi în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, respectiv în Scoţia şi Irlanda de Nord. Cei doi au fost depistaţi de partenerii externi, pe baza informaţiilor oferite de Poliţia Română”, se arată într-un comunicat al IGPR.

Poliţiştii au informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu cu privire la localizarea şi depistarea celor doi, care a solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi devansarea termenului stabilit iniţial, astfel că pe numele bărbaţilor au fost emise mandate de arestare preventivă şi, respectiv, mandate internaţionale de arestare.

„Ulterior, autorităţile române au transmis autorităţilor din Marea Britanie mandatele internaţionale de arestare, în vederea punerii în executare a acestora”, a explicat Poliţia Română.

Potrivit unor surse judiciare, Marian Cristian Minae a fost prins în Irlanda de Nord, iar Laurenţiu Ghiţă în Scoţia.

Poliţia Română îl caută pe cel de-al treilea suspect – Cosmin Costinel Zuleam.

Tribunalul Sibiu a emis duminică mandate de arestare preventivă în lipsă pe numele celor trei, acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată.

Cosmin Costinel Zuleam este născut în 1992 şi are domiciliul în localitatea Horezu Poienari, judeţul Dolj, iar Marian Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă sunt născuţi în anul 1988 şi locuiesc în comuna Zaval, judeţul Dolj.

Pe 6 noiembrie, omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut şi jefuit în propria casă. Hoţii i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro, însă nu au luat şi banii care erau în casă, potrivit procurorilor. În casă mai erau iubita şi fiica omului de afaceri, însă acestea nu au fost lovite.

Autorii crimei au reuşit să fugă din ţară, iar un complice al acestora din judeţul Timiş a fost prins şi arestat preventiv. 

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv