Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie anunţă, joi, trimiterea în judecată, sub control judiciar, a inculpatelor Alecsandra Nicolescu şi Maria Iordache.

judge

Alecsandra Nicolescu este acuzată de trafic de influenţă, iar Maria Iordache este acuzată de complicitate la trafic de influenţă.

Conform procurorilor DNA, “în cursul lunii august 2014, inculpata Nicolescu Alecsandra, beneficiind de ajutorul celeilalte inculpate, a acceptat şi primit, în două tranşe, de la două persoane (martori în cauză), suma totală de 20.000 euro. Banii respectivi au fost primiţi de inculpată pentru a-şi exercita influenţa pe care a lăsat să se înţeleagă că o are asupra unor funcţionari din cadrul unei unităţi militare şi pentru a-i determina pe aceştia să angajeze cele două persoane în cadrul acelei structuri. Faptele au fost denunţate de către cele două persoane când au realizat, după mai multe luni de amânări sub diferite pretexte, că pretinsa influenţă nu era una reală. În cauză s-a dispus instituirea sechestrului asupra sumei de 20.000 euro ce a făcut obiectul infracţiunii de trafic de influenţă, ce a fost consemnată la o unitate bancară”.

Dosarul va fi judecat de magistraţii de la Tribunalul Bucureşti.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version