Liviu Dragnea se declară împotriva votului din Comisia Juridică a Senatului și promite eliminarea din raport a grațierii corupților.

Iată mesajul postat de el pe Facebook miercuri seară:

“Dezaprob categoric votul din Comisia Juridică de la Senat prin care au fost adoptate amendamentele privind grațierea faptelor de corupție.

Am spus tot timpul și îmi mențin punctul de vedere că nu susțin grațierea infracțiunilor de corupție.

Înțeleg că raportul final nu a fost încheiat. Voi avea o discuție cu membrii PSD din Comisie pentru ca forma finală a raportului să nu conțină aceste amendamente”.

În 13 martie, Liviu Dragnea a declarat că Șerban Nicolae i-a transmis că va retrage amendamentele care au scos din nou românii în stradă, la Parlament.

Întrebat de jurnalişti dacă a discutat cu el pe tema amendamentelor privind graţierea corupților, Liviu Dragnea a răspuns: “Chiar a doua zi! Şi mi-a şi transmis că o să le retragă!”.

Dragnea declarase că nu susţine graţierea pentru fapte de corupţie şi consideră că legea în sine nu rezolvă problema din penitenciare.

La rândul său, Șerban Nicolae a declarat public că este “dispus” să-și retragă amendamentele, dar constatăm, după două luni, că nu-l ascultă pe liderul partidului, care pozează în dictator.

author avatar
Magda Severin Jurnalist
Magda Severin este jurnalistă cu experiență de peste 30 de ani, in prezent, redactor-șef Online la ZIUA CARGO și redactor la revista lunară ZIUA CARGO (print); 2015 - prezent, redactor colaborator la ziarul online SECUNDA.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version