Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu și-a anulat toate ieșirile publice, după ce a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Iohannis a avizat începerea urmăririi penale a lui Petre Roman și Voican Voiculescu în dosarul Mineriadei / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Educatoarea din Popeşti Leordeni care ţipa la copii şi îi ameninţa a fost reţinută de procurori

Educatoarea din Popeşti Leordeni care ţipa la copii, îi jignea şi îi ameninţa, a fost reţinută de procurori, pentru 11 infracțiuni de rele tratamente aplicate minorilor și purtare abuzivă.

Proba indubitabilă a fost o înregistrare cu un microfon ascuns de o mamă în hăinuțele fetiței ei, care venea mereu speriată acasă. În înregistrarea de patru ore, educatoarea a jignit încontinuu copiii, amenințându-i cu violență fizică.

Împotriva educatoarei au depus plângere 11 părinţi.

Activitatea centrului educațional privat a fost suspendată pe o perioadă nedeterminată pentru mai multe nereguli. Firma nu deținea nici analiză de risc la securitate fizică, nici casă de marcat, deși încasa plăți în numerar. Centrul a fost amendat cu 30.000 lei de polițiștii serviciului de combatere a criminalității economice.

La numărul de urgență 119 pot fi semnalate abuzuri asupra copiilor, iar la Telverde 0800 500 333 pot apela victimelor violenţei domestice.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv