Elena Udrea candidează ca independentă la alegerile parlamentare din decembrie şi şi-a început campania electorală cu o vizită la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

udrea1

Udrea, fost ministru al Dezvoltării, a fost audiată în dosarul Gala Bute, ea fiind obligată să expună motivele pentru care cere desecretizarea unor informaţii SRI despre acest dosar.

Udrea s-a amuzat teribil pe seama faptului că este urmărită pas cu pas de zeci de jurnalişti, fotografi şi camerameni şi spune că astfel nu mai are motive să cheltuie bani pentru a se mediatiza înainte de alegerile parlamentare.

“Start în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie cu un nou termen în dosarul Gala Bute. Mă simt ca Traian Băsescu în 2004 când era plimbat cu toată presa după el pentru a fi arătat poporului. Campania începe cum nu se poate mai bine, având toată presa cu mine. Mulţumesc Sistemului pentru grija ce mi-o poartă. Nu ştiu dacă aş fi putut obţine mediatizarea de care am nevoie, dată fiind candidatura independentă”, a fost mesajul transmis de Elena Udrea.

udrea2

De asemenea, fostul ministru al Dezvoltării se plânge că petrece atât de mult timp la DNA sau la ÎCCJ încât a ajuns să şi mănânce pe holurile instituţiilor respective. Acest comentariu este însoţit de o poză în care Udrea împarte un morcov cu unul dintre avocaţii ei, Bogdan Cimbru.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version