Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltării, a ajuns luni la prânz la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie unde se judecă un nou termen din dosarul “Gala Bute”.

udrea pmp

Cu această ocazie, Udrea a depus şi o contestaţie la măsura controlului judiciar, contestaţie care ar urma să fie analizată şi judecată luni.

Udrea spune că nu mai există motiv pentru care să rămână sub control judiciar, “în condiţiile în care aproape că nu mai există infracţiune în Codul Penal care să nu-mi fie imputată”.

În plus, Elena Udrea spune că “eu, dintr-o oarecare decenţă, nu vreau să vorbesc despre cauzele mele. Mă gândesc că oamenii nu au interes să afle. Dar se pune probleme ce ne facem cu cazurile greşit interpretate de către procurori. Pentru că este aiurea ca, acolo unde au considerat că ceea ce lor li s-a părut bine să se tragă din prima concluzia că este vorba despre o îndeplinire defectuoasă a atribuţiilor, ca urmare este ceva penal şi omul trebuie condamnat”.

Fostul ministru al Dezvoltării spune că “se întâmplă de multe ori ca procurorii să nu-şi dea seama ce anume a îndeplinit defectuos o anumită persoană aflată într-o funcţie publică”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version