Unul dintre cei doi evadați miercuri după-amiază din Centrul de detenție Buziaș – cel condamnat la 7 ani pentru omor – a fost prins joi dimineață. Celălalt, condamnat pentru furt, este căutat în continuare. 

gratii, închisoare, catuse

Evadatul prins are 36 de ani iar cel încă aflat în căutare are 25 de ani și fusese condamnat la 1 an și 8 luni.

Polițitii fac razii în mai multe județe.

”Miercuri, în jurul orei 17,00, s-a constatat că deținuții Gavril Bogdan și Iulko Zoltan au părăsit punctul de lucru din cadrul secției exterioare Buziaș, unde prestau activități lucrative fără supraveghere. În vederea capturării deținuților, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situații, respectiv blocarea căilor de acces pe posibile direcții de deplasare, alarmarea personalului unității, trimiterea de urgență a mai multor echipe de căutare formate din angajați ai Penitenciarului Timișoara, precum și cooperarea cu Inspectoratul de Poliție Timiș, Inspectoratul Județean de Jandarmi Timiș și Poliția de Frontieră”, precizează Penitenciarul timișoara, într-un comunicat.

Conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative care să analizeze circumstanțele care au condus la producerea evenimentului.

Cei care îl pot identifica sau care dețin informații despre evadat sunt invitați să sune la numărul unic de urgență 112 sau să contacteze Penitenciarul Timișoara, la telefon 0256.20.00.30.

Gavril Bogdan, de 25 de ani, cu domiciliul în localitatea sibiană Șeica Mare, are înălțimea de 1,71 m, ochi căprui, păr șaten închis, constituție atletică și purta pantalon de trening gri cu verde.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version