Nașul.TV a publicat denunțul penal depus astăzi la DNA de Alina Măgureanu, fosta noră a fostului șef al SRI, pe care l-a semnat împreună cu masonul Florin Ghiulbenghian, preşedintele Fundaţiei Europene pentru Bună Guvernare şi Prevenirea Corupţiei – EurHONEST, împotriva mai multor personaje de notorietate.

alina magureanu (2)
Alina Măgureanu

Cei doi denunțători îi acuză pe “onorabilii” Crin Antonescu și pe soția lui, Adina Vălean, precum și pe Mugur Isărescu, Andrei Chiliman, Sorin Oprescu, Marian Măgureanu și Virgil Măgureanu.

Da, ați citit bine! Alina își denunță ex-socrul, pe Virgil Măgureanu, și pe fostul ei soț, Marian!

Dar nora lui Măgureanu nu se oprește aici. Alina Măgureanu și Florin Ghiulbenghian îi denunță și pe oamenii de afaceri Florian Walter, Dragoş Dobrescu, Ion Andrei Biriş, Elan Schwartzenberg.

Lista îi mai include pe Carmen Daniela Dan, prefect al județului Teleorman, Mihai Gheorghe prim-procuror, Elena Brândușa Gheorghe, judecător, și pe primarul orașului Bragadiru, Vasile Cimpoieru.

Fostul director al SRI, Virgil Magureanu, paraseste miercuri 21 Octombrie 2015, sediul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce a fost audiat in legatura cu dosarul Mineriadei din 1990. CODRIN PRISECARU / MEDIAFAX FOTO
Fostul director al SRI, Virgil Magureanu

În denunțul lor, cei doi îi acuză pe “onorabili” de acte de corupţie extrem de grave, care atentează la valori morale fundamentale. “Am participat şi am fost martor ocular la nişte evenimente, fapte, care am eu suspiciunea că ar constitui fapte de corupţie. Mă simt obligată să fac acest lucru, în primul rând faţă de oamenii din această ţară. ai departe las la latitudinea procurorilor să decidă. Eu am mare încredere într-o schimbare”, a declarat Alina Măgureanu la ieşirea de la DNA.

Aveți mai jos cele 8 pagini ale denunțului formulat de Alina Măgureanu și Florin Ghiulbenghian și depus astăzi, 14 februarie 2016, la DNA

denunt-1 denunt-2 denunt-3 denunt-4 denunt-5 denunt-6 denunt-7 denunt-8

author avatar
Mircea Popescu
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version