Magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti au decis marţi, definitiv, ca Andreea Maria Pătraşcu, soţia sirianului găsit mort în propria maşină în primăvara anului trecut, să fie condamnată la 26 de ani de închisoare.

catuse

Femeia a fost găsită vinovată de uciderea soţului ei, cetăţeanul sirian Haj Saleh Moustafa. Alături de Andreea Maria Pătraşcu a acţionat amantul femeii, Alfons Gabriel Arhire. De altfel şi acesta a primit aceeaşi pedeapsă, 26 de ani de închisoare.

În februarie anul acesta, Andreea Maria Pătraşcu şi Alfons Gabriel Arhire au fost condamnaţi, de magistraţii de la Tribunalul Bucureşti, la închisoare pe viaţă, însă cei de la Curtea de Apel Bucureşti le-au admis solicitările şi redus pedepsele.

Cei doi l-au “executat” pe cetăţeanul sirian în decembrie 2014, i-au pus trupul neînsufleţit în portbagajul maşinii şi i-au abandonat autoturismul undeva pe Şoseaua Pantelimon.

Cadavrul a fost descoperit abia în aprilie, în stare avansată de putrefacţie. Andreea Maria Pătraşcu şi Alfons Gabriel Arhire şi-au recunoscut fapta în faţa magistraţilor.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version