Deşi a dispărut de mai bine de o săptămână, a ratat o nouă întâlnire cu reprezentanţii IPJ Prahova şi riscă emiterea unui mandat de arestare în lipsă, Sebastian Ghiţă continuă să ţină prima pagină prin intermediul unor înregistrări video.

ghita-digi24.ro

După ce România TV a dat publicităţii o înregistrare în care Ghiţă îi acuza pe procurorii DNA cu au făcut presiuni asupra sa pentru a obţine un denunţ împotriva lui Liviu Dragnea, joi a apărut o nou înregistrare cu declaraţii şocante.

Ghiţă, implicat în cinci dosare penale, spune că este o victimă a perechii alcătuite din Sabin Iancu, noul şef al SRI Prahova, şi Mircea Negulescu, procuror DNA “selectat pentru a face treburile murdare”.

“Un procuror Negulescu, zis Portocală, a aplicat aceleaşi metode ca Laura Codruţa Kovesi în dosarul Realitatea Media. Ascultaţi cum vorbeşte acest funcţionar al statului român plătit din banii noştri. Ascultaţi cum vorbeste, cum gândeste şi cum crede că dacă mă arestează pe mine sau pe familia mea obţine plângeri împotriva lui Dragnea, Ponta.

– Procuror Negulescu: Băga-mi-aş BEEEPPP în mă-sa! Nu mai putem să trăim pe planeta Românica din cauza lu’ un jegos ca Sebi Ghiţă care este un vagabond, o zdreanţă. Eu spun aşa…Eu i-o spun în faţă până la urmă: bă, eşti o zdreanţă! Du-te…..BEEEP de aici de panaramă!

– Coleg DNA: Da, bă, dar ţi-au ţinut spatele şi ăia de la Bucureşti, bă şi Kovesi ..

– Procuror Negulescu: Da. Bă, mă jur că îi spun în faţă că n-am ce să ..ce să îmi facă să-mi BEEEEEEPPPP. Păi toate n-au plecat, frate, de la mine?

– Coleg DNA: Păi dacă îl bagi pe Ghiţă, îl toarnă pe Dragnea şi, gata, rezolvăm!

– Procuror Negulescu: Lasă-mă, mânca-ţi-aş gura, că-s periculos rău de tot, mă jur că-s foarte periculos. Dar dacă, bă, dacă nu mă cunoşti du-te BEEEPPPP, nu te băga cu mine, mânca-ţi-aş gura, că mă ia capul! Asta nu suport!”.

Pe de altă parte, Sebastian Ghiţă susţine că toate dosarele în care au fost implicaţi patroni de media au fost măsluite.

“Am văzut cu ochii mei ce a făcut Kovesi în cazul Realitatea Media. Am auzit despre cazul închidereii lui Voiculescu de la Traian Băsescu. Mi-a spus că are şi înregistrări despre închiderea lui Voiculescu. Toate dosarele cu patroni de media au fost măsluite. În cazul meu, ofiţerul SRI Sabin Iancu l-a ajutat pe procurorul DNA Negulescu să măsluiască dosarele”, a fost mesajul transmis de Ghiţă.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version