Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

GUVERN: Violeta Alexandru a finalizat proiectul OUG privind șomajul tehnic pentru bugetari / „Avem prima variantă, luni vom avea varianta finală” / BUSINESS: Dacia reia producția, după Paști / CORONAVIRUS: 441 de cazuri noi, 5.202 în total / Numărul deceselor: 229 / 

Breaking News:
 

Încă două bancomate aruncate în aer: la Arad și într-o comună din Timiș

Încă două bancomate au fost aruncate în aer, la 4 zile după cel din Sinaia, modul de operare al jefuitorilor fiind identic.

sursă foto: Aradon

La Arad, ”atacul” a avut loc în noaptea de joi spre vineri, la ora 3.00, iar în localitatea Belinț din județul Timiș, la ora 6:30, potrivit Poliției.

”La data de 14.02.2020, în jurul orei 03:22, IPJ Arad a fost sesizat de șefa Agenției Băncii Transilvania str. Calea Timișorii nr.50, din mun. Arad, despre faptul că bancomatul aparținând sucursalei aflat la adresa de mai sus a fost distrus prin explozie, din interior reclamându-se lipsa casetelor de valori cu bancnote.

S-a constatat că cel puțin doi autori necunoscuți cu fețele acoperite, au pulverizat cu ajutorul unui spray, vopsea pe camerele de supraveghere, la fața locului fiind observat un autoturism .

Ulterior, la ora 14.02.2020, ora 04:01, IPJ Timiș a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că bancomatul cucursalei CEC Bank situată în comuna Belinț, a fost de asemenea distrus prin explozie”, potrivit IGPR.

Hoții nu au fost prinși, deocamdată.

Bancomat aruncat în aer la Sinaia, lângă hotelul Basion
65 Shares