Magistraţii de la Tribunalul Argeş au decis miercuri, definitiv, eliberarea condiţionată a afaceristului Cornel Penescu, fostul patron al echipei de fotbal FC Argeş.

Penescu executa o pedeapsă de 8 ani de închisoare la Penitenciarul Mioveni, după ce a fost implicat în nu mai puţin de şapte dosare penale.

Printre altele, Penescu a fost găsit vinovat de şpăguirea mai multor arbitri de fotbal şi a unor oficiali din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, dar a fost găsit vinovat şi de implicare în dosarele în care personaje principale erau Constantin Nicolescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, sau Antonie Solomon, fostul primar al municipiului Craiova.

Pe 12 octombrie, Judecătoria Piteşti a dat prima decizie de eliberare condiţionată în cazul lui Penescu. Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au contestat decizia respectivă, dar, miercuri, magistraţii de la Tribunalul Argeş au respins contestaţia procurorilor DNA şi au decis, definitiv, eliberarea condiţionată a controversatului afacerist.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version