Sorin Palesică, interlopul care a bătut o salvamontistă din staţiunea Straja în urmă cu o lună și jumătate, a fost trimis în judecată.

agresor, salvamontista, palesica

Cunoscut recidivist din Lupeni, Palesică a fost eliberat condiționat în urmă cu câțiva ani după ce a stat în pușcărie 6 ani pentru tentativă de omor și tâlhărie.

El a fost arestat preventiv abia după ce imaginile cu agresarea tinerei din Straja au apărut în presă. Inițial, polițiștii l-au audiat la secție, i-au dat o amendă de 1.000 de lei și l-au lăsat liber.

Imaginile de pe camera video a barului în care s-a întâmplat incidentul arată cum agresorul o loveşte pe tânăra de 21 de ani.  În urma loviturilor, fata își pierde conștiența și este scoasă pe braţe, apoi dusă la spital.

Palesică nu s-a pololit: i-a lovit și pe patronul barului, și pe DJ-ul de acolo.

Deşi barul unde a avut loc incidentul era plin de oameni, nimeni nu a sărit în apărarea tânerei care lucrează ca voluntar la Serviciul Salvamont.

Martor al incidentului a fost şi un jandarm montan, iar pentru că nu a intervenit, este anchetat de procurorii Parchetului Militar Timişoara.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version