Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a amânat prin OUG amânarea creșterii alocațiilor / POLITICĂ: Dezbaterea și votul pe moțiunea de cenzură, marți / POLITICĂ: Votul pentru noul Avocat al Poporului a fost amânat până după decizia CCR din 29 iunie / Fabian Gyula a fost validat deja în comisiile juridice / ANM / Cod Roșu și Portocaliu de caniculă și furtuni în jumătatea de vest a țării / Cod Galben în rest /

Breaking News:

Lege promulgată: Administratorii judiciari, obligaţi să elibereze adeverinţele de vechime

Administratoriisau lichidatorii judiciari sunt obligați să elibereze salariaţiilor adeverinţele privind vechimea în muncă şi să înregistreze încetarea contractelor individuale de muncă.

În acest sens, preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, actul normativ pentru completarea articolului 34 din Legea nr. 53/2003 – Codul muncii.

„În cazul în care angajatorul se află în procedura de insolvenţă, faliment sau lichidare, conform prevederilor legale în vigoare, administratorul judiciar sau lichidatorul judiciar, după caz, este obligat să elibereze salariaţilor un document care să ateste activitatea desfăşurată de aceştia, (…) să înceteze şi să transmită, în registrul general de evidenţă a salariaţilor, încetarea contractelor individuale de muncă”, stipulează legea promulgată.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv