Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, este audiată miercuri la Curtea de Apel Bucureşti.

lia olguta vasilescu dna

Edilul se află în arest la domiciliu în dosarul în care există acuzaţii de luare de mită şi de trafic de influenţă. Dar atât Lia Olguţa Vasilescu, cât şi procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au contestat măsura respectivă. Dacă edilul, evident, vrea în libertate, procurorii DNA vor să o arunce, din nou, după gratii.

Înainte de a da ochii cu magistraţii, Lia Olguţa Vasilescu a ţinut să precizeze că “sincer să fiu, nu prea ştiu despre ce vorbim în acest dosar. Nu se înţelege cine este mituitorul şi cine este mituitul. Nu s-a reţinut în sarcina mea absolut nimic de bani. Nici procurorul nu a vorbit despre această chestiune. Cât despre denunţători, sunt în număr de trei, toţi cu dosare penale. Doi mi-au cerut lucruri ilegale, iar al treilea a fost dat afară cu Poliţia Locală din sediul Primăriei pentru că a vrut să mă agreseze. Există şi trei martori care spun că nu m-au auzit pe mine cerând ceva pentru campania electorală, ci doar pe denunţătorii care vorbeau despre aceste lucruri”.

Primarul Craiovei a ţinut să ofere asigurări că “de trei ani şi jumătate nu mă mai întâlnesc singură cu afacerişti în cadru privat sau la primărie. De fiecare dată, lângă mine sunt cel puţin doi funcţionari din primărie, tocmai pentru că mă gândeam că cineva m-ar putea pune într-o astfel de situaţie”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version