Început teribil de zi pentru liberalul Ludovic Orban, fosta propunere a PNL-ului la alegerile pentru Primăria Capitalei.

orban

Acuzat că a luat şpagă 50.000 de euro de la un afacerist, Orban se află sub control judiciar, iar joi dimineaţa s-a văzut nevoit să facă naveta între Secţia de poliţie de care aparţine şi sediul din Bucureşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Pentru că una dintre obligaţiile controlului judiciar este ca Orban să dea ochii cu poliţiştii de la Secţia 23 în fiecare zi de marţi şi joi, conform unui program prestabilit.

Iar după ce s-a prezentat joi dimineaţa în faţa poliţiştilor, liberalul s-a văzut nevoit să fugă direct la DNA, pentru a fi audiat din nou de procurori.

De această dată, Orban a mers la DNA însoţit de avocaţi şi a anunţat că există posibilitatea de a contesta măsura controlului judiciar.

Pe de altă parte, prevalându-se de obligaţiile controlului judiciar, Orban a afirmat că nu are voie să dea detalii despre dosarul său.

“Nu dau declaraţii. Am fost prezent aici la ora stabilită pentru a respecta condiţiile controlului judiciar impus. Secţia 23 este secţia la care trebuie să mă prezint conform programului care a fost dispus de procuror şi de secţia de poliţie. Nu am niciun fel de informaţii să furnizez legate de acest dosar. Am întreaga disponibilitate de a da informaţii, de a da declaraţii oamenilor legii, potrivit Codului de procedură penală, pentru a ajuta să se facă lumină în acest caz”, a fost mesajul transmis de Orban în momentul în care a ieşit din Secţia de poliţie.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version