Condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare pentru implicarea sa în Dosarul Transferurilor, Ioan Becali a făcut patru cereri de eliberare condiţionată în acest an, dar toate i-au fost refuzate.

sursa foto: ofsaid.ro
sursa foto: ofsaid.ro

Ultima încercare i-a fost respinsă de magistraţii de la Judecătoria Sectorului 4 care au decis că impresarul nu merită să fie eliberat condiţionat.

Asta în ciuda discursului emoţionant al acestuia din sala de judecată. Becali s-a plâns în faţa judecătorilor că are mari probleme de sănătate şi că îşi doreşte să moară acasă, în braţele familiei, nu în închisoare.

Mai mult, Becali s-a lăudat, fără folos, că “am scris 3 cărţi într-un an, nu în cinci zile, precum alţii. Sunt cărţi reale, scrise despre viaţa mea şi ce am trăit eu” şi că “m-am comportat bine, am muncit, n-am creat probleme. Comisia care mi-a dat aviz pozitiv cred că a observat comportamentul meu”.

Pe lângă respingerea cererii de eliberare condiţionată, Becali a fost înştiinţat că şi-a epuizat şansele de a cere eliberarea condiţionată în acest an, astfel că va trebui să mai petreacă cel puţin încă 11 luni după gratii. Pentru că următorul termen când poate cere eliberarea condiţionată a fost stabilit pentru iunie 2017.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version