Magistraţii de la Curtea de Apel Braşov au decis, sâmbătă dimineaţa, să îl lase încă 30 de zile în arest la domiciliu pe afaceristul Remus Truică.

sursa foto romaniatv.net
sursa foto romaniatv.net

Fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni în dosarul Fermei Băneasa, dosar în care este implicat şi Prinţul Paul de România.

Iar procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au solicitat, din nou, arestarea preventivă a lui Truică, dar magistraţii de la Curtea de Apel Braşov, după mai multe ore de discuţii, au decis că nu se impune o asemenea măsură.

Remus Truică şi Prinţul Paul de România sunt acuzaţi că au comis mai multe infracţiuni în încercarea de a obţine retrocedarea ilegală a unei suprafeţe de 47 de hectare din Pădurea Snagov şi a Fermei Băneasa.

Deşi a scăpat de arestul preventiv la limită, Remus Truică a ţinut să precizeze că “asta e. Mai stăm încă 30 de zile la domiciliu, deşi eu aş fi vrut să fiu liber”.

Pe de altă parte, reprezentanţii Prinţului Paul au precizat că au depus recurs la măsura prelungirii arestului la domiciliu şi că săptămâna viitoare magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie vor decide dacă se merită ca Prinţul Paul să mai stea încă cel puţin 30 de zile în arest la domiciliu sau dacă el poate fi lăsat liber.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version