Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Cherecheș a fost capturat de polițiștii din Germania, la Augsburg / El se află în arest și urmează să fie extrădat / ACTUALITATE: Iohannis pleacă în Dubai de Ziua Națională a României; a devansat recepția de la Cotroceni / POLITICĂ: Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor / POLITICĂ: Senatul a votat ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu, la solicitarea DNA în dosarul vaccinurilor / 

Breaking News:

Mama tânărului șofer drogat Vlad Pascu rămâne în arest preventiv

Miruna Pascu, mama tânărului șofer drogat Vlad Pascu, cel care a omorât cu mașina doi studenți la 2 Mai, rămâne în arest preventiv, potrivit deciziei pronunțate, luni, de Tribunalul Bucureşti.

Ea ceruse înlocuirea măsurii preventive cu cea a arestului la domiciliu. „Cu drept de contestaţie, în termen de 48 de ore de la comunicare”, se arată în minuta instanţei.

Miruna Pascu a fost trimisă recent în judecată de DIICOT pentru şantajarea iubitei fiului său, pe care a ameninţat-o că va face publice informaţii şi imagini compromiţătoare despre ea, dacă va colabora cu procurorii.

În acelaşi dosar, Vlad Pascu este acuzat de consum şi trafic de droguri, iar tatăl lui, Claudiu Pascu de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv