Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad anunţă plasarea sub control judiciar a medicului biolog Mirela Adela Marcu, din cadrul Spitalului Clinic Judeţean Arad – Secţia TBC.

sursa foto glsa.ro
sursa foto glsa.ro

Mirela Adela Marcu este acuzată de comiterea unui număr record de infracţiuni, respectiv 129 infracţiuni de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată (1.791 acte materiale), falsificare de instrumente oficiale şi folosirea instrumentelor false în formă continuată.

Conform procurorilor, “din probatoriul administrat în cauză reiese faptul că în perioada 2 decembrie 2010 — 8 iunie 2016, M.A.M., folosind în mod mincinos calitatea de reprezentant al unei societăţi comerciale, a încheiat în numele acesteia 144 contracte de prestări servicii medicale medicina muncii, încasând sumele de bani aferente acestor contracte. În vederea ştampilării în fals a contractelor de prestări servicii medicale de medicina muncii contractate cu cei 144 agenţi economici, a dosarelor medicale, a fişelor de aptitudini medicina muncii, a buletinelor de analize, a diferitelor carneţele cu evidenţe şi a carnetelor de sănătate, a tuturor documentelor care au făcut obiectul contractelor pe care inculpata M.A.M. le-a încheiat, s-a folosit un număr de 7 ştampile care conţineau impresiunile unei instituţii sanitare publice, respectiv Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, precum şi a unor societăţi private, instrumente oficiale falsificate anterior de către inculpată”.

Mirela Adela Marcu a fost prezentată luni magistraţilor de la Judecătoria Arad cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, însă judecătorii au decis să o lase pe aceasta sub control judiciar.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version