Răzvan Murgeanu, fostul viceprimar şi fostul consilier de stat, şi-a recunoscut faptele în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă, dare de mită şi instigare la spălare de bani.

murgeanu digi

Actualmente reprezentant al companiei Romprest, Murgeanu a solicitat 15.000 de euro de la un afacerist pentru a interveni pe lângă un director de la Primăria Sectorului 5 şi a facilita derularea în continuare a unui contract de reabilitare termică a 85 de blocuri. Pe lângă banii respectivi, încasaţi pentru el, Murgeanu a cerut 15.000 de euro şi pentru directorul din Primărie.

Prins de procurorii DNA, fostul viceprimar a petrecut o săptămână în arest preventiv, înainte de a fi plasat sub control judiciar. Însă news.ro anunţă că, la ultima sa vizită la DNA, pe 1 aprilie, Murgeanu şi-a recunoscut faptele şi a cerut să fie judecat în procedură simplificată, astfel că în curând se va face şi trimiterea în judecată.

Mai mult, sursa amintită precizează că Murgeanu le-a plasat şi procurorilor DNA 3.000 de euro din suma încasată ca şpagă.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version