Magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti au decis, marţi, eliberarea din arest a lui Neculai Onţanu, fost primar al Sectorului 2.

ontanu-digi24

Judecătorii au aprobat solicitarea reprezentanţilor lui Onţanu ca fostul edil să fie plasat sub control judiciar. Decizia nu este una definitivă, dar Onţanu este la un pas de eliberare.

Magistraţii au ajuns la concluzia că Onţanu, care este acuzat de luare de mită în acest dosar, nu mai poate influenţa ancheta astfel că poate fi lăsat sub control judiciar.

Tot sub control judiciar ar urma să ajungă şi Toma Şutru, fost secretar al Consiliului Local al Sectorului 2, în timp ce avocata Loredana Radu scapă de arestul la domiciliu.

Vă reamintim că Onţanu este acuzat că a primit ca şpagă, prin intermediari, un teren de circa 1.500 de metri pătraţi pe Strada Barbu Văcărescu, teren evaluat la aproape 1,5 milioane de euro.

În schimbul terenului, Onţanu îşi asuma disponibilitatea de a-l ajuta pe denunţător să obţină retrocedarea mai multor terenuri ce totalizau circa 83.500 de metri pătraţi.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version