Magistraţii de la Curtea de Apel Iaşi au decis luni seara, definitiv, ca Gheorghe Nichita, fostul primar al Iaşiului, să scape de măsura controlului judiciar impusă în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu.

sursa foto Facebook Gheorghe Nichita
sursa foto Facebook Gheorghe Nichita

Este vorba despre dosarul în care Nichita este acuzat că s-a folosit de angajaţii şi resursele Poliţiei Locale în interes propriu, respectiv pentru a o spiona pe amanta sa, Adina Samson.

Nichita a solicitat ridicarea măsurii controlului judiciar susţinând că trebuie să-şi găsească un loc de muncă pentru că nu mai poate trăi din banii familiei sale.

Nichita a fost trimis în judecată anul trecut în acest dosar şi spune că nu înţelege de ce a durat 15 luni să scape de controlul judiciar în condiţiile în care ceilalţi inculpaţi au scăpat de această măsură încă de anul trecut.

Totuşi, Nichita încă nu poate sta liniştit în condiţiile în care el mai are agăţat de gleznă şi dosarul în care este acuzat că a luat şpăgi importante de la Tiberiu Urdăreanu, patronul UTI.

De altfel, într-o intervenţie televizată, Nichita se plângea că din cauza acestor două dosare nu vrea să-l mai angajeze nimeni, “deşi CV-ul meu este unul impecabil şi impresionant”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version