Magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au decis, vineri seara, ca fostul deputat Cristian Boureanu să rămână în arest preventiv.

Boureanu si iubita sa au fost trimisi la pachet in judecata

Trimis în judecată pentru comiterea a trei infracţiuni de ultraj, Boureanu se află în arest preventiv de aproape o lună şi jumătate.

A fost la un pas să scape de închisoare, după ce magistraţii de la Judecătoria Sectorului 1 i-au admis contestaţia depusă împotriva deciziei de prelungire a mandatului de arestare preventivă.

Însă procurorii care instrumentează dosarul au contestat decizia magistraţilor la Tribunalul Bucureşti şi, în cele din urmă, au avut câştig de cauză, astfel că Boureanu va mai sta încă cel puţin două săptămâni în arest preventiv.

Prezent vineri în sala de judecată, Boureanu a cerut clemenţă în condiţiile în care este unic întreţinător al unui minor, este la prima abatere penală, a insinuat că a fost provocat, a recunoscut că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu îşi dă seama ce se întâmplă şi, nu în ultimul rând, a mizat pe ideea că atitudinea sa faţă de poliţişti s-a schimbat.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version