Magistraţii de la Tribunalul Constanţa au decis vineri, definitiv, ca fostul impresar Victor Becali să rămână după gratii.

Victor Becali (sursa foto digi24.ro)
Victor Becali (sursa foto digi24.ro)

Condamnat în martie 2014 la 4 ani şi 8 luni de închisoare, pentru implicarea sa în Dosarul Transferurilor, Victor Becali a solicitat, spre sfârşitul anului trecut, eliberarea condiţionat.

Becali s-a lăudat în faţa magistraţilor cu comportamentul exemplar avut după gratii, cu cărţile scrise şi cu zilele libere obţinute prin muncă. Fostul impresar i-a impresionat pe magistraţii de la Judecătoria Medgidia, care la începutul lunii decembrie l-au declarat liber pe Victor Becali.

Însă procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au contestat decizia respectivă şi vineri au avut succes. Magistraţii de la Tribunalul Constanţa au admis contestaţia formulată de DNA şi au respins ca fiind neîntemeiată propunerea de eliberare condiţionată a lui Victor Becali.

Mai mult, magistraţii au decis, vineri, ca fostul impresar să mai stea încă cel puţin cinci luni după gratii, având posibilitatea să solicite din nou eliberarea condiţionată începând cu data de 20 iunie.

Până atunci însă Victor Becali ar putea încasa o nouă condamnare cu executare în dosarul în care este acuzat că, alături de Ioan Becali şi Cristi Borcea, a şpăguit-o pe judecătoarea Geanina Terceanu pentru ca aceasta să-i achite pe oamenii implicaţi în Dosarul Transferurilor la prima instanţă.

În acest caz, este clar că Victor Becali nu va mai putea solicita eliberarea condiţionată prea curând.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version