Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ:  Liderii Coaliției PNL-PSD-UDMR se întâlnesc din nou, după două săptămâni de la ultima ședință / Rotativa la guvernare, remanierea unor miniștri și rectificarea bugetară / 

Breaking News:

Ofițer din Corpul de control al ministrului Bode, prins în flagrant de DNA în timp ce lua mită

Ofițerul de poliție Asanache-Damian Daniel Ciprian, angajat la Corpul de control al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) condus de ministrul Lucian Bode, a fost prins în flagrant de procurorii DNA, miercuri, în timp ce primea mită 15.000 lei.

„În calitate de ofițer de poliție angajat la Corpul de control al Ministerului Afacerilor Interne, inculpatul Asanache-Damian Daniel Ciprian ar fi pretins, în mod repetat, de la o persoană, diferite sume de bani, lăsându-o să creadă că, prin influența pe care o are asupra unor ofițeri de poliție, îi va determina să rezolve problemele judiciare ale respectivei persoane. La data de 3 august 2022, inculpatul a fi primit de la persoana respectivă suma de 15.000 lei, pentru scopul menționat, împrejurare în care s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante”, precizează Direcția Națională Anticorupție.

Joi, Asanache este prezentat de anchetatori judecătorilor Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

128 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv