Cristian Popescu Piedone, fost primar al Sectorului 4, a ajuns luni în faţa magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 4.

Piedone a fost audiat în cadrul primului termen din dosarul în care este acuzat că, în calitate de primar, a semnat mai multe hârtii prin care au fost favorizate societăţi comerciale conduse de copiii săi.

La termenul de luni, Piedone a solicitat o amânare în acest proces pe motiv că încă nu a apucat să-şi desemneze un avocat ales. Fostul primar a ţinut să precizeze că “abia vineri am primit citaţia pentru termenul de azi. În mai puţin de 72 de ore nu aveam cum să-mi aleg un avocat care să şi ştie despre ce este exact vorba în dosar. A fost prima şedinţă, suntem pe fond, asta este, instanţa va stabili dacă sunt vinovat sau nu”.

Piedone, care are mari probleme şi în dosarul legat de tragedia Colectiv, recunoaşte că a semnat documente pentru firmele implicate în acest dosar, dar spune că a semnat doar autorizaţiile de funcţionare, “ceea ce nu înseamnă că i-am ajutat să obţină contracte cu statul sau că au obţinut ilegal foloase patrimoniale prin prejudicierea bugetului de stat sau al Primăriei”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version