Polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Județean Timiș și procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare au participat, vineri, la trei percheziții domiciliare.

Au fost vizate locuințele a trei persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de cămătărie, șantaj și contrabandă.

Cei trei sunt un bărbat de 38 de ani, profesor la un liceu din localitate, fratele său, în vârstă de 42 de ani, și iubita acestuia, o femeie în vârstă de 48 de ani.

Conform anchetatorilor, la momentul efectuării perchezițiilor au fost ridicate importante sume de bani, carduri bancare, înscrisuri și țigări de contrabandă.

Procurorul care conduce ancheta a precizat că rețeaua funcționa de mai bine de doi ani, perioadă în care cei trei inculpați au păcălit peste 20 de persoane.

Inculpații ajutau victimele să obțină credite bancare contra unor comisioane de 10%. Pentru a fi siguri că obțin banii, inculpații sechestrau cardurile victimelor și scoteau mai mulți bani decât sumele agreate.

Inculpații au fost conduși la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, acolo unde vor fi audiați și alți martori. Într-un final se vor lua și măsurile legale care se impun în acest dosar.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version